En spricka i säkerheten?

Det har blivit svårare, eller så gott som omöjligt att komma in på Facebook igen dom senaste dagarna. Det kan ju vara så att det bara är en svacka i vår internetleverans. Eller också har den kinesiska "internetövervakningsmyndigheten" (det finns faktiskt en sådan) upptäckt och täppt till sprickan i rikets säkerhet, och stängt Facebook för tid och evighet. Om någon vecka, när jag har fått mitt "hypersnabba" internet vet vi nog bättre. Det där med hypersnabbt vet jag dock inte. Det är inte så mycket här som e särskilt snabbt.

 

På tal om det.....idag fick jag en idé, när jag återigen hamnade bakom en promenerande kines på en smal gångväg. Om någon kan få Svenska folket att köpa skidstavar på sommaren genom att kalla det för "stavgång" måste det mesta väl vara möjligt. När jag gick, i ultrarapid bakom min kines tänkte jag att jag måste ju studera hur dom bär sig åt. Och det hela är lika enkelt och genialt som min idé. Dom vinklar helt enkelt fötterna i ca 45 grader utåt och så vaggar dom fram. Och eftersom dom vaggar mest i sidled ser det ut som om dom knatar på ganska bra, men rörelse-energin framåt är så gott som obefintlig.

Och nu kommer min geniala idé. Man kan låta tillverka skor som "låser" fötterna i en 45 gradig vinkel utåt. Och sedan kan man arrangera långpromenader för folk med dåligt lokalsinne. Man skulle kunna arrangera grupp-promenader till att börja med. Dom kan promenera i timmar utan att behöva lämna sin egna gata. När man väl har fått igång vaggnings-rörelsen kan man nog ta sig upp emot 50 meter på en halvtimme. Först tänkte jag utrusta skorna med en liten GPS, men det är ju helt onödigt. Det räcker med en lite bjällra. Och naturligtvis skall skorna vara tillverkade i Kina för att vara helt autentiska och naturligtvis skall dom vara skitdyra. Någon affärsman som nappar på idén?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0