Mr Hung....IGEN!!!

Han e som "Forsythe sagan" eller "Dallas". Det tar aldrig slut. Omkring de 20:e mars fick vi våra löner för för februari....alla utan Jasmine. Hon var tvungen att öppna ett konto i "Bank of China" först. När det var klart några dagar senare bestämde hon och vår "lönetjej" (som är jättaduktig så länge hon bara får in rätt underlag) att det var enklare att hon fick hela lönen från februari och mars den 20 April istället.

Den 20:e April fick vi våra löner för mars....alla utan Jasmine. När hon ringer lönetjejen fick hon först veta att det fortfarande inte fanns några timmar redovisade för henne, men att Mr Huang "himself" redan hade betalat ut hennes lön....till MITT konto!!!. Även om jag börjar bli härdad nu, så blev jag faktiskt ganska förvånad när Jasmine SMS:ade mig och frågade  om jag hade hennes lön på mitt konto.

Även om hennes lön inte e så stor, så hade jag absolut märkt om jag hade fått in hennes lön på mitt konto också. Men för att vara helt säker så gick jag först till banken och fick ett kontoutdrag och sedan gick jag hem och räknade timmar i min almanacka.

Och visst hade jag fått lite förmycket för februari. Hela 100 Yuan. Och det stämmer helt överens med lönen Jasmine skulle ha fått för timmarna hon gjorde i vår gemensamma klass under februari. (Visserligen fick jag dock 30 Yuan för lite för mars). Dom andra timmarna hon jobbade samma månad finns inte och mars saknas också.  Så nu jag gett henna 100 yuan och vi har lämnat in kompletta listor till lönetjejen på exakt vad vi har gjort under februari och mars. Hon har lovat att rätta till allt, så nu blir det nog bra....om bara Mr Huang kan hålla fingrarna borta.

Idag har vi haft en personaldag med grillfest i Long tan park. Det var väldigt trevligt och jag orkade helt enkelt inte ta upp saken med honom idag. Jag träffar honom förmodligen i morgon eftermiddag, och då kan jag ju fråga honom hur han tänkte....om jag orkar.


Barbeque-party i Long Tan park. Mr Huang längs bak i orange tröja.
Det var en väldigt trevlig dag. Vi träffades klockan 11 och jag var
hemma igen klockan halv åtta. Mer kort kommer snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0