Dilemma

I söndags kväll fick jag en ny klass på en annan skola, men jag vet inte hur jag skall göra med den i fortsättningen. Jag har beslutsångest. Det är en klass med ca 10 ungar i 13-årsåldern. Alla e helt underbara utan EN kille. Detta är i ett av dom lite "finare" områdena, så det kan ju vara så att han är ganska bortskämd hemifrån. Inte helt ovanligt här. Han var ju inte direkt någon naturbegåvning när det gäller Engelska utan snarare tvärtom. Och han verkade störa sig väldigt mycket på att dom andra var så flitiga och intresserade. Han gjorde allt han kunde för att störa och förstöra både för mig och sina klasskamrater precis hela tiden.

Hemma hade man ju bara slängt ut honom och bett honom försöka nästa gång igen. Men så gör man tydligen inte här, eftersom föräldrarna betalar mycket pengar för att barnen skall få gå där. Som rektor hade jag nog valt att helt enkelt ge pengarna tillbaka. Mest för dom andra elevernas skull. Rektorn (Miss Wo) är väl medveten om problemet, men vi hann inte prata så mycket i Söndags eftersom hon har egna lektioner samtidigt. Det har tydligen varit en annan utländsk lärare där tidigare som valde att inte komma tillbaka.

Vad gör man? Jag lovade att ge besked i början av veckan. Som tur är, är jag ju för tillfället så lyckligt lottad, eller så priviligierad att jag kan välja. Som det känns just nu, så tror jag nog att jag skiter i den klassen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0