"Grumpy old men"

Ok, jag hade fel...... igen. Jag har haft lite ont i en axel ett tag, men det har inte bekymrat mig så mycket, förrän igår när jag gjorde mitt första besök i gymet på över 3 månader. Vad jag än försökte mig på så gjorde det ont i axeln, så jag gav upp och gick ut och joggade istället. Men det högg tilli axeln vid varje steg, så efter en dusch begav jag mig till apoteket för att köpa någon salva typ "Reparil" eller "Voltarén" eller något. Men jag misslyckades totalt att förklara vad jag ville ha. Så jag var besviken och på ett uselt humör när jag tvingades gå tomhänt därifrån. När vi åt lunch förklarade jag mitt dilemma för Sally och frågade om inte hon kunde gå till apoteket under dagen och fråga efter min salva. Jag förklarade noga vad jag ville ha, och sa att jag inte var intresserad av "Tigerbalsam" och sånt trams, eftersom jag tycker att det bara värmer huden en stund men gör ingen skillnad på djupet.

På väg hem från jobbet på kvällen gick jag förbi vårt klassrum eftersom Sally var där. Hon berättade att hon inte hade hittat precis det jag ville ha, men att han på apoteket hade rekommenderat i olja från Hong kong. Den var dyr, men den skulle tydligen funka.

När jag kom hem och såg förpackningen blev jag väldigt misstänksam. Här säljs faktiskt väldigt mycket ren skit. En färgglad liten kartong med en hoppande tiger! Och jag som hade sagt att jag inte ville ha någon typ av tigerbalsam. Så jag kände mig lite grinig igen. "Grumpy old man". Men jag öppnade den lilla flaskan i förpackningen och smorde in axeln noga....mest för att bevisa att detta inte funkade alls. Fy vad det luktade!!! Det luktade som om den hoppande tigern hade pissat på mig. Särskillt när det kom i kontakt med tyget på min T-shirt. Så ännu grinigare än förut slängde jag tröjan i tvätten och satte mig och kollade på TV istället. Snart försvann lukten och axeln började bli varm....inte bara huden, utan hela vägen rakt igenom. Nu är det snart lunch och jag har oljat in mig sammanlagt 3 gånger. Jag känner lite i axeln om jag tänjer ordentligt, men bara då.  


Kommentarer
Postat av: Kari

Låter ju fantastiskt bra. Hoppas det håller i sig!

2012-05-17 @ 20:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0