Weissbier

Jag träffade Chris i stan häromkvällen, och vi skulle gå och ta en fika. Men det var hiskeligt varmt, så vi bestämde oss för att ta en öl istället. Just då springer vi på en av Chris' infödda kompisar. Han vill gärna hänga på och han föreslår en pub i närheten som han tycker e bra.
Och visst var det en bra pub. Ett litet mysigt ställe på andra eller tredje våningen. Deras specialitet är tysk wiessbier. Jag bestämde mig genast för att detta stället skall jag lägga på minnet. 
 
Vi beställde öl och snacks. Först blev jag  lite förvånad när kyparen/ägaren kom med lite blandad frukt och snacks och 3 tomma glas. Inga flaskor eller pints här inte. Istället kommer han in med 2 stycken 4 liters tunnor med "tappkran" och ställer på bordet.  -"Säg till om ni behöver mer", sa han. Men det behövde vi inte.
 
Det där med att lägga stället på minnet sket sig. Jag vet inte vad klockan var när jag gick hem, och jag har ingen aning om var detta stället ligger. Jag delade taxi hem med Chris kompis, som skulle åt samma håll som jag. 
 
Dagen efter klagade min annars så tålmodiga Sally lite. Inte för att jag kom hem sent eller att jag var lite berusad. Men hela jag inklusive mina kläder, mitt hår och min andedräkt luktade öl. Faktum e att hela lägenheten luktade öl dagen efter. Kontigt!
 
Men mest ledsen var jag nog för att jag hade tappat bort mitt stora fina parply, som jag hade tagit med mig....helt i onödan. 
 
I morse hittade jag mitt paraply igen. Under sängen!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0