Att man aldrig lär sig: 2

Jag har en god vän (Lin Bin) här i Liuzhou. Han är en väldigt bra vän att ha, för han är väldigt hjälpsam och han har många kontakter överallt. Han är VD för ett investmentbolag, och han tycker om att lära sig inte bara Engelska utan också sakor om västerländsk kultur. Han är väldigt påläst och vet massvis och är väldigt intresserad av t.ex. filosofi. Jag hjälper honom ibland och han har hjälpt mig eller mina vänner med lite kontakter ibland. Och nu kommer det. Han har en vuxen dotter som studerar på universitetet i Uppsala. Och just nu håller hon på med ett specialarbete som skall handla om Vargjakt i Sverige.

Så Lin Bin frågade mig om inte jag kunde hjälpa henne med lite översättningar och sånt. Och även om jag kunde bidra med lite egna tankar om vargjakt.

Självklart kan jag det. Jag vet ALLT om vargar. Jag har läst sagan om Rödluvan från pärm till pärm. Så han skickade hennes ofärdiga avhandling till mig, så att jag kan lämna mina kommentarer. Det blir en svetting dag. Jag har just skrivit ut en 28 sidor lång avhandling om vargjakt i Sverige. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0