Skolbesök igen.

Nu har jag tappat mitt facebook igen! Så irriterande! Dom två IP-sköldarna (hotspot-shield och Expat-shiled) som jag har brukat använda funkar inte längre. Jag fick ett program av min chef och med det kan jag öppna alla websidor....utan facebook. Någon som har något tips? Skicka gärna i så fall. 
 
För ett tag sedan gjorde vi.......jag och min vän Collysa ett gästspel i en vanlig grundskola, årskurs 3. Det som var lite speciellt var att vi hade lektionen i en stor gympasal för ca 100 ungar. Inte helt lätt, men eleverna var positiva, glada och ovanligt skärpta. Och vi hade förberett oss väldigt noga. Det gick så bra att dom har bett oss komma tillbaka och göra samma sak med årskurs 4, 5 och 6.
 
Mitt under vår lektion fick någon för sig att det var dags för en brandövning, och vi fick ta en paus medan skolan evakuerades. Men det passade oss ganska bra.
 
 
Collysa är min nyaste kollega, och det är henne som jag har flest lektioner ihop med. Hon funkar också som min assistent och tar hand om allt för mig som är på kinesiska.
 
Collysa ( till vänster) in action
 
Brandövning. Här är det RAKA led som gäller. 
 
 
 
Och efter brandövning och paus fortsätter vi där vi slutade. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0