Första veckan gjord.

Ok, jag har väl inte direkt överansträngt mig, men jag har varit här....hela tiden. Men jag har hunnit med några lektioner och ett besök tillsammans med Chanel på ett STORT LYXIGT dagis. Det är tänkt att jag skall vara där ett par timmar i veckan. Jag har sagt att om jag skall göra det vill jag ha med mig en Kinesisk lärare också. Det har dom lovat, så det skall nog gå bra. 
 
Men den stora fördelen här är att jag kommer att ha fler äldre grupper, från årskurs 6 - 9, och även en del vuxna elever. 
 
Idag jobbar vi, men vi har egentligen ingenting att göra. Och då passar det ju bra att skriva lite mail och blogginlägg och sånt. Men FB kan jag inte nå här på jobbet. 
 
I förrgår var jag i min "city-lya" på rasten och lagade nudlar till lunch. Gas-spis e helt ok ,men det tar tid att vänja sig. Det går ju så mycket fortare. Jag lyckades bränna vid mina stekta ägg på mindre än 5 minuter. 
 
Ikväll skall Sally åka hem till sina föräldrar och äta middag, och jag slipper åka med. Och stor i käften som jag är har jag bjudit in några vänner på middag i den "nya" lägenheten. Just nu gör jag en inköpslista. Fiskgratängen som jag försökte mig på hemma häromdagen blev ju en katastrof, så den skippar jag nog idag. Detta blir ju som en generalrepetition inför min "stora" middag med mina f.d kollegor nästa måndag. Det får bli två små västerländska rätter som är svåra att misslyckas med. Kyckling-gryta med ris, och sedan italiensk pasta med köttfärssås. Ett par av gästerna blir Jack, från New standard och min f.d. VIP-elev Amiely. Jack har aldrig ens försökt laga mat har han sagt, och Aimily's mat har jag provat en gång förut. Och som jag skrev då....jag hoppas verkligen att hon en dag gifter sig med en kock.
 
Jag håller på att ladda upp bilder, men oj va sakta det går. Klockan är 10,20 nu. Hoppas bli klar innan lunch. :-)
 
Ok, ok. Jag ger upp. Snart dags att gå och handla. Jag publicerar detta nu och gör ett bild-inlägg hemifrån i morgon.  :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0